Google translate

Opšta hirurgija

Prva estetska operacija je urađena pre više od sto godina, a kao grana, bavi se korekcijom estetskih nedostataka i ulepšavanjem ljudskog tela.

Estetska hirurgija je istovremeno i deo antiageing medicine, jer zahvaljujući njenim mogućnostima lice i telo dobijaju mlađi i svežiji izgled.

Plastična hirurgija će učiniti da bolje izgledate, da se bolje osećate, uopšte, doprineće poboljšanju kvaliteta vašeg života. Studije su dokazale postojanje veoma jake veze između plastične hirurgije i pojačanog samopouzdanja.

Renomirani specijalisti estetske i plastične hirurgije HealthMedic bolnice suvereno vladaju sve sofisticiranijim i sve preciznijim tehnikama rekonstrukcije, ulepšavanja i podmlađivanja uz pomoć hirurgije.

HealthMedic bolnica u svom sastavu ima dve kompletno opremljene operacione sale za izvođenje hirurških intervencija plastične i estetske hirurgije tela (uvećanje, podizanje i smanjenje grudi, zatezanje trbuha, liposukcija, uklanjanje tumora na koži i tretmani lečenja opekotina i ožiljaka i lica), kao i plastične i estetske hirurgije lica i vrata  u lokalnoj i opštoj anesteziji, intenzivnu negu i komforne apartmane za postoperativnu hospitalizaciju. Preoperativna priprema pacijenta takođe se u celini može obaviti u našoj bolnici.

Uz renomiranu hiruršku ekipu, HealthMedic bolnice ima veoma iskusne anesteziologe koji i postoperativno prate pacijenta. Nakon intervencije, pacijent se smešta u intenzivnu negu sa kompletnim monitoringom, ili u apartman u kome je pod stalnim nadzorom lekara i sestre.